Всі категорії
Додати товар

#розвантажую зволожувальний крем для рук з екстрактом оливи 3w clinic moisturizing...

65 грн
Опис

3W Clinic Olive Hand Cream — це пом'якшувальний крем для рук з екстрактом оливи. Він живить і зволожує шкіру, швидко вбирається, створює ефект свіжості та комфорту. Крем миттєво покращує стан рук, знімає втому та захищає від негативних зовнішніх чинників.
Склад продукту
• Екстракт оливи. Олива насичує шкіру безліччю вітамінів, жирних кислот, флавоноїдів та інших важливих мікроелементів. Вона активізує кисневий обмін, посилює живлення клітин, згладжує шкіру та нейтралізує агресивний вплив вільних радикалів.
• Екстракт плодів кизилу. Кизил освітлює, освіжає й тонізує шкіру. Він уповільнює окисні процеси в клітинах, захищає епідерміс від передчасного старіння й нормалізує обмін речовин.
• Екстракт алое. Алое заспокоює й оздоровлює шкіру, знімає запалення й усуває алергічні реакції. Вона також відновлює гладкість і пружність епідермісу, регулює обмінні процеси та нормалізує мікроциркуляцію.
Переваги використання
• Оздоровлення. Крем відновлює оптимальний гідробаланс епідермісу, бореться з хвороботворними проявами, стимулює регенерацію тканин і покращує загальний стан шкіри. Засіб пригнічує активність мікробів, перешкоджає утворенню дерматологічних інфекцій і усуває алергічні реакції.
• Удобство. Крем має легку нежирну текстуру, завдяки якій він добре розподіляється по шкірі та швидко вбирається. Засіб не створює липкої плівки, не залишає відчуття важкості, жирності та дискомфорту.
Спосіб застосування: видавіть трохи крему на руки та втирайте в шкіру круговими рухами до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Міддл маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
marinka76
marinka76
Супер-продавець
Чернігів
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари