Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

🇬🇧 champneys spa рукавички із пом'якшувальною зволожуючою маскою для рук

145 грн
Опис

✅ В колекції Champneys Treatments представлені продукти-герої, використовувані спа-терапевтами в знаменитих оздоровчих британських спа курортах Champneus Health Spa. У Champneys велнес — це спосіб життя. З 1925 року компанія є оригінальним британським оздоровчий спа-салоном, який надихає покоління відпочивати і набиратися сил. Тенденції краси приходять і йдуть, але прихильність харчування тіла і душі залишається незмінною в усьому, що робить компанія Champneys.
✅ Колекція Champneys Treatment Collection, дозволяє відтворити всі важливі спа-процедури, не виходячи з власного будинку, була розроблена так, щоб забезпечити справжні спа-результати, які ви можете побачити і відчути. Цей асортимент був розроблений спільно з терапевтами Champneys Spa і щоденно використовується в процедурах spa салонів.
✅ Інформація про продукт: Маска - рукавички для рук 12 мл. Як використовувати ТЕРАПЕВТИ РЕКОМЕНДУЮТЬ: Вимийте і висушіть руки. Вийміть рукавички з пакетика і розділяє. Надіньте рукавички і потріть руки протягом 30 секунд, щоб рівномірно розподілити лосьйон. Зніміть рукавички через 10-15 хвилин і легкими масажними рухами розподіліть залишки кошти по руках.
✅ Містить масло Butyrospermum parkii (Масло ши), Cocos nucifera (Кокосова олія, вітамін Е, екстракт насіння шавлії іспанської, алантоїн, пантенол, масло листя погостемона каблина, квіткове масло Anthemis nobilis, масло Cymbopogon flexuosus.
✅ Відмінні відгуки ❤️
✅В Україні бренд не представлений.
✅ В наличии большой ассортимент продукции Champeys Health Spa (включая шикарные подарочные наборы), спрашивайте, так как не всё успеваю выставлять на страничку.
👉 Смотрите другие мои объявления и подписывайтесь на страничку, я ❗️ежедневно ❗️ ее обновляю новой качественной европейской и американской косметикой, редкой и коллекционной парфюмерией, оригинальными брендовыми аксессуарами и разными необычными «штучками» по очень приятным и демократичным ценам.
👉 Только и исключительно оригинал, купленный мною в ЕС, в дьюти-фри, либо у надёжных и годами проверенных поставщиков из Англии и Германии.
👉 Всегда с удовольствием отвечу на все вопросы, проконсультирую и помогу подобрать нужный товар на подарок или для себя :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Живлення