Всі категорії
Додати товар

Набір мініатюр для подорожей amore pacific travel set for woman (6 items)

440 грн
Опис

Набір складається з:

Mise-en-scene Damage Care Shampoo (50ML) шампунь ефективно очищує і зволожує шкіру голови, активно пом’якшує і живить волосся, роблячи їх слухняним, шовковистим і блискучим, відновлює волосся, захищає їх від ламкості і появи здоров’я!

Mise-en-scene damage care rinse (50ML) кондиціонер допомагає повернути силу, пружність і блиск пошкодженому і фарбованому волоссю, роблячи його здоровим і доглянутим. Полегшує укладання та розчісування волосся, надаючи їм здоровий блиск і шовковистість, перешкоджає появі пухнасті волосся та знімає статичну електрику.

Happy Bath Body Wash 45g гель для душу зберігає м’якість і еластичність шкіри, надає їй здорового, сяючого вигляду. Ефективно змиває забруднення, не порушуючи фізіологічний баланс шкіри. Не містить інгредієнтів тваринного походження, силіконова олія, мінеральна олія, триетаноламін

Happy Bath Soap Berry Cleanser (30g) натуральний делікатний засіб для обличчя. Має низький рН, не містить шкідливих хімічних речовин, не викликає алергічних реакцій на шкірі.

Median Original Toothpaste (40g) Зубна паста для видалення зубного нальоту видаляє хвороботворне середовище (антибактеріальний ефект) шляхом запобігання відкладенню бактерій. Властивості пасти: профілактика карієсу, видаляє хвороботворне середовище (антибактеріальний ефект), профілактика запалення ясен та періодонту, запобігає утворенню зубного каменю, робить зуби білими та міцними, освіжає порожнину рота.

Median toothbrush + head cap (1ea) зубна щітка + ковпачок

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:

Схожі товари