Всі категорії
Додати товар

Гель для душу rituals, mehr (був будда)

500 грн
Опис

Колекція THE RITUAL OF MEHR, натхненна самим сонцем, Мехром, підніме ваш настрій, зарядить енергією й підтримає вас у метушні цього сучасного світу. Ритуал Мехра святкує радість, яка виходить від сміливої, яскравої енергії сонця, допомагаючи вам спрямувати цю життєву силу у ваше життя. Збагачена олією апельсина та кедрового дерева. Раніше ця серія була відома як Будда.
Наповніть душу сяйним світлом і позитивом із гелем, що піниться, для душу The Ritual of Mehr. Його яскравий аромат відкривається іскристою верхньою нотою цитрусових, змішаною з глибокою нотою кедрового дерева.
Відомо, що вітамін С у солодкому апельсині допомагає зарядити шкіру енергією та сприяє здоровому сяйву, а чиста ароматична олія кедрового дерева, як відомо, допомагає заспокоїти тіло та розум, його стимулюючий аромат потішить вашу душу. Унікальний гель перетворюється на густу та розкішну піну під час контакту з водою, роблячи вашу шкіру м'якою.
Величезний асортимент косметики Rituals за вигідними цінами ви зможете знайти на своїй сторінці на Шафі, https://shafa.ua/member/rituals_polly

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize