Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Дитячий шампунь, гель для душу та піна для ванни 3в1.

149 грн
Опис

Спеціально розроблений для ніжної дитячої шкіри засіб, який включає в себе три засоби одночасно – це шампунь, гель для душу та пінка для ванни.

Комплекс натуральних рослинних екстрактів календули, ромашки, алое вера, коренів лопуха (реп'яха), квіток лаванди і Д-пантенолу дбайливо очищають шкіру від забруднень, забезпечують зволожуючий догляд, заспокоюють подразнення, а волоссю повертають слухняність, м'якість і блиск, зберігаючи при цьому природний баланс вологи.

Легка ароматна кремова пінка з безліччю бульбашок принесе задоволення дитині під час ванних процедур. Дитячий шампунь – гель- піна 3 в 1 не подразнює очі, має ніжний аромат і зберігає шкіру малюка пахучою і свіжої надовго. Не містить агресивних хімічних компонентів, тому абсолютно не шкідливий. Не сушить шкіру.

Містить: екстракти календули, ромашки, алое вера, коренів лопуха, квіток лаванди, гліцерин, Д-пантенол.

Екстракти календули, ромашки і алое вера – зволожують, мають протизапальну дію і підвищують захисні функції шкіри.

Екстракт коренів лопуха (реп'яха) – благотворно впливає на волосся і шкіру. Покращує ріст волосся. Інулін, що входить до складу екстракту є потужним пребіотиком.

Екстракт квіток лаванди і Д-пантенол – чудово заспокоюють шкіру, знімають роздратування. Роблять волосся слухняним і шовковистим.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження