Всі категорії
Додати товар

Очисний гель свр топіаліс для сухої шкіри обличчя й тіла svr topialyse gel lavant 1

600 грн
Опис

Очисний бальзам SVR Topialyse Baume Lavant напівпрозорого кольору має ніжну кремову текстуру, яка легко змивається водою. З ненав'язливим свіжим запахом. Легко наноситься на шкіру, видаляючи забруднення та залишки макіяжу. 

Призначення
Очищення. Тонізування. Заспокійливість, зволоження. Відновлення ліпідного та водного балансу. Розроблено для сухої й дуже сухої шкіри, схильної до атопії. Для дорослих і немовлят від самого народження.
Властивості
СВР Топіаліс Баум Лавант із високим вмістом натуральних олій і рослинних полісахаридів делікатно очищає шкіру, захищаючи її від надмірної сухості та лущення. Засіб, збагачений омега-3 жирними кислотами, заспокоює, пом'якшує і зволожує шкіру, усуваючи свербіж і лущення. Бальзам має нейтральний pH, не містить мила та sls, підходить для очищення шкіри обличчя й тіла дорослих і дітей.
Активні компоненти:
Ліпідовмісний комплекс 35% (бавовняна олія та олія кокоса; гліцерин; рослинні полісахариди) — пом'якшує, заспокоює та зволожує шкіру. Має антисептичні та загоювальні властивості, усуває лущення, свербіж і подразнення. Регулює водний і ліпідний баланс шкіри.
Ніацинамід — глибоко очищає шкіру, активно бореться з лущенням, має виражені антиоксидантні, протизапальні та заспокійливі властивості. Живить, зволожує й заспокоює шкіру.
Пребиотик — взаємодіє з мікробіом шкіри, перешкоджаючи поширенню патогенної флори. Має заспокійливі та відновлювальні властивості.
Результат
М'яка, гладка, сяйна шкіра. Усунення свербіння та лущення.
Рекомендації до застосування
Невелику кількість бальзаму SVR Topialyse Baume Lavant нанесіть круговими рухами на вологу шкіру. Змийте теплою водою.
Курс застосування
Бальзам підходить для щоденного очищення шкіри.
Склад
Ліпідовмісний комплекс 35% (бавовняна олія та олія кокоса: джерело омега-3-6-9 жирних кислот; гліцерин; рослинні полісахариди), ніацинамід, пребіотик.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари