Всі категорії
Додати товар

Набір з 3-х засобів: clarins 🇫🇷 гель для душу та bare beauty botanicals 🇬🇧 та tetesept...

195 грн -11% 175 грн
Опис

✅ Набір для ванн із 3 (трьох) одиниць:
✅ 1). Clarins 🇫🇷 гель для душу Eau Dynamisante: pH нейтральний гель для душу з фірмовим ароматом Eau Dynamisante. Флакон 50 мл, виробництво Франція.
✅ 2). Балансуюча натуральна олія для ванн Bare Beauty Botanicals 🇬🇧. Балансуюча олія для ванн, яка допомагає розслабити зайнятий розум. Лаванда, герань та лемонграс допомагають розслабитися завдяки своїм заспокійливим властивостям. У той час як масло солодкого мигдалю глибоко живить, роблячи шкіру красивою м'якою та еластичною.
Виготовлено з чистих ефірних олій. Містить олію Prunus Amygdalus Dulcis (солодкого мигдалю), токоферол (вітамін Е), олію Lavandula Angustifolia (лаванда), олію Pelargonium
Graveolens (герань), олія Cymbopogon Schoenanthus (лемонграс).
Виробництво Великобританія 🇬🇧. Скляний флакон 5 мл.
✅ 3). Tetesept олія для ванн Аюрведа. Ця розкішна розслаблююча олія для ванн із серії «Ванни світу». Ця олія має високу концентрацію, щоб зачарувати тіло, розум і душу своїми чарівними активними інгредієнтами, у тому числі квіткою жасмину, квіткою лотоса та мигдальним маслом. Ванна дарує тілу особливу турботу, а розуму – радість. Виробництво Німеччина 🇩🇪. Скляний флакон 20 мл.
✅ Усі три засоби куплені в ЄС.
👋 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними «штучками» за дуже приємними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари