Всі категорії
Додати товар

Гель для душу bilou

230 грн
Опис

Bilou Sweet Strawberry – гель для душу з приємним ароматом солодкої полуниці. Він м’яко огортає шкіру, ніжно та ретельно очищає, живить та забезпечує шкірі інтенсивну порцію вологи. Він делікатно очищає шкіру, не сушить і не стягує її, дарує шкірі м’якість та бархатистість.

Продукт не містить парабенів, силіконів, мінеральної олії. Продукт збагачений цілющими маслами авокадо, мигдалю та пантенолом.

Основні компоненти:
Гліцерин у складі добре притягує вологу і зберігає її в тканинах, позитивно впливає на метаболічні процеси, стимулює обмін речовин, створює бар’єр для мікробів, не дозволяє їм проникати в глибокі шари дерми, ліквідує висипання на шкірі, а також омолоджує.

Олія авокадо містить велику кількість унікальних речовин, завдяки яким епідерміс стає пружним, підтягнутим, вирівнюється колір та текстура шкірного покриву.

Пантенол усуває прищі, вугри, покращує зовнішній вигляд шкіри.

Олія мигдалю здатна подарувати шкірі зволоження, харчування та красу. Олія містить вітаміни Е, А і В, що робить його одним із найкращих природних постачальників зволожуючих та поживних мікроелементів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче
Продавець
mariemesie
mariemesie
Супер-продавець
Кривий Ріг
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари