Всі категорії
Додати товар

Perlier freesia гель для душу

238 грн -27% 175 грн
Опис

Freesia — піна для душу італійського бренда Perlier, який випускає натуральну косметику для жінок і чоловіків. Засіб розроблений для живлення й очищення шкіри, її пом'якшення та зволоження. Дарує відчуття комфорту та свіжості, яке доповнює квітковий аромат. Легка повітряна текстура та зручний флакон стають додатковими перевагами.

Дія компонентів піни Freesia

До складу входять натуральні компоненти, які роблять шкіру оксамитовою, ніжною та надають сяяння. Серед них варто відзначити мигдалеву олію, протеїни шовку.

Мигдалева олія багато років використовується в косметології як живильний та загоювальний засіб. У його складі є необхідні жирні кислоти, вітаміни та мікроелементи, які стабілізують обмінні процеси в тканинах і відновлюють здоров'я. Тому олія сприяє регенерації клітин, наповнює їх вологою та енергією, знімає набряки та розгладжує дрібні зморшки.

Вітамін F забезпечує антибактеріальний ефект: допомагає позбутися висипань та подразнень. Протеїни шовку проникають у внутрішні шари шкіри та живлять їх, зволожують та допомагають утримувати потрібну кількість вологи. Мають регенеративну властивість, а також відновлюють пружність епідермісу. Містять антиоксиданти, сповільнюють старіння та борються зі слідами втоми.

Використання піни для душу Freesia

Це засіб для щоденного використання, який потрібно наносити на вологу шкіру. Гель дає відчуття м'якості та свіжості, дарує шкірі гладенькість та приємний аромат.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 250мл
Продавець
marga...
margatiittkkaa
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари