Всі категорії
Додати товар

Парфумований гель для душу dior miss dior cherie exclusive euro 250 мл

280 грн
Опис

Парфумований гель для душу Dior Miss Dior Cherie Exclusive EURO — люксовий неординарний догляд із божественним легким квітковим ароматом. У складі продукту немає жорстких сульфатів, тому він більше додає зволоження, ніж густої піни. Очищувального фактора досить, витрата засобу можна назвати економною.

Особливості парфумерного складу
Аромат від мийного засобу невагомий, витончений, світний. У ньому є фруктові, квіткові нотки. Вони нагороджають енергією, прагненням до свободи. Прийняття лазневої процедури з цим гелем буквально додає життєрадісності, оптимістичного заряду, впевненості, рішучості.
Гель для душу точно сподобається прихильницям однойменного аромату, він залишає на шкірі неймовірний шлейф. Розкішні текстури продовжують унікальну лінію, що об'єднує всю історію ароматних композицій. Лінійка відповідає найвищим стандартам Dior Miss Dior Cherie. Ці запахи випущено величезну кількість і випуски вирізняються нюансами.
Парфумерний гель для душу цієї серії об'єднує нотки бергамоту й апельсина, білої фрезії й конвалії, пачулів. Ноти переплетені в єдину композицію, тому виділити щось одне неможливо. Парфумерна симфонія гелю буде однаково гармонійною і на молодій дівчині, і на жінці віком. Ароматизація виходить грайливою, повітряною з переважанням цитрусових і пряних нот. У версії гелю немає мускусу, але він не втрачає своєї яскравості та насиченості.
Після лазневої процедури аромат буде чутний на шкірі впродовж усього дня. Це грайливий і позитивний запах, який за всієї своєї простоти має дорогий та самодостатній вигляд. Розкрившись повністю, нюанси нікуди не зникають, а звучать у унісон, не даючи нудьгувати. Парфумерну композицію добре чути приблизно 5 годин, після неї однаково залишається тонкою аурою з трохи солодкуватим нюансом.

Переваги засобу для душу
Догляд у формі парфумерного гелю може стати ідеальним завершальним штрихом для буденного загального образу. Серед інших переваг засобу:

Густа консистенція.
Теплий аромат.
Легкий підбадьорливий ефект.

У регулярному використанні засіб не сушить шкіру, легко змивається, без відчуття липкості шкіри. Засіб добре підійде як ранкове, безпечне для здоров'я, енергетика.
Продукт підійде і домашнього запасу, оскільки має достатні терміни зберігання.
Виробник рекомендує використовувати гель не тільки для душу, але й лазні. На розпареній шкірі вийде яскравіший і стійкіший аромат, а сама процедура перетвориться на справжній спа-релакс. Чудова ароматерапія здатна покращити настрій навіть у сумний і похмурий день. Гель має кремову текстуру, яка тане на шкірі, засобом дуже приємно користуватися без мочалки.

В асортименті більше 130 ароматів - переглянути весь асортимент

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари