Всі категорії
Додати товар

Гель-пінка для душу rituals рітуалс

490 грн
Опис

Ціна за 1 шт.
Гель-пінка для душу Rituals The Ritual of Mehr - чудовий засіб для прийняття ванни. Незвичайна ароматна композиція з бадьорливого кедра і пікантного стиглого солодкого апельсина додасть енергії та зніме втому з душі й тіла. Легка гелева консистенція при контакті з водою перетворюється на пишну пінку, яка ніжно очищає пори, видаляє забруднення, шкірний жир і неприємний запах.

Вітамін С, який міститься в олії шкірки апельсина, вирівняє тон шкіри, збереже в ній вологу та природний рівень рН. Олія кедрового дерева подарує епідермісу пружність, зволожить та наповнить його корисними речовинами.

Масло, отримане з величного кедра, заспокоює тіло і розум. Це чисте ароматне ефірне масло кедра має стимулюючу деревним ароматом, який допомагає освітлити і наповнити вашу душу енергією.

Пікантний, пряний, свіжий, але солодкий аромат солодкого апельсина піднімає ваш настрій і підвищує рівень енергії. У Китаї помаранчевий колір символізує золото. Таким чином, пропонуючи комусь апельсин, можна побажати щастя і процвітання.

Об'єм: 200 мл

Країна виробник: Нідерланди

Гель-пінка для душу Rituals The Ritual of Ayurveda - чудово очистить вашу шкіру та позбавить її від усіх забруднень, але й також подбає про її належне зволоження та заспокоєння. Завдяки цьому ваша шкіра стане оксамитово-ніжною й гладенькою на дотик, а ознаки подразнення миттєво зникнуть.

Активні компоненти:

мигдалева олія — розгладжує, пом’якшує, живить і захищає шкіру, сприяє її регенерації;
екстракт індійської троянди — заспокоює шкіру, зменшує подразнення, має зволожувальну й живильну дію.
Створена з аюрведичних інгредієнтів пінка Rituals The Ritual of Ayurveda наситить шкіру корисними речовинами, зробить її шовковистою та пружною. Композиція з солодкої індійської троянди та мигдалю розслабить м'язи й думки та залишиться на тілі легким спокусливим ароматом.

Властивості гель-пінки для душу Rituals The Ritual of Ayurveda:

очищає шкіру тіла, позбавляє її від усіх забруднень і водночас доглядає за нею
зволожує й живить шкіру, дарує полегшення сухій шкірі
розгладжує шкіру, робить її шовковистою на дотик
має заспокійливу дію, зменшує подразнення
утворює густу піну під час контакту зі шкірою
Об'єм: 200 мл

Країна виробник: Нідерланди

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Червоний
Розмір:
  • 200мл