Всі категорії
Додати товар

Фірмовий гель для душу shower cream beyonce pulse 75ml для жінок

110 грн
Опис

фірмовий гель для душу Shower Cream Beyonce Pulse 75ml для жінок Прем'єра аромату: 2011 Країна ТМ: США Зроблено: США Підлога: для жінок Тип аромату: солодкі, цитрусові Класифікація: ап міддл Початкова нота: Бергамот, Куракао, Квітка груші Нота серця: Жасмин, Орхідея, Півонія Кінцева нота: Ваніль, Деревні ноти, Мускус Енергійна красуня Beyonce порадувала своїх шанувальників ароматом, солодким і чуттєвим, як голос співачки. Аромат адресован современной леди, которая знает о своей привлекательности и не боится демонстрировать ее окружающим. Она идет по жизни легко и заряжает своей энергией каждого, кто встретится на ее пути. Скорее окунитесь в это ароматное цитрусовое облако — вы будете очарованы им!
Шлейф из древесно-мускусных аккордов завершает сладкая ваниль. Он будет сопровождать свою обладательницу на любом значимом мероприятии, придавая уверенности в себе и покоряя окружающих своей яркостью и изысканностью.

Гель для душа с микро блестками порадует любую модницу ...

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва - ДЛЯ Європи . По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бо , хоча деякі стокові навіть не займані позиції , але як це дізнатися ... Бо на фото товар на вагах що б ви розуміли, але не плутаємо грами і миллилитры Пересилаю укр і нової почтами самовивіз в Києві! Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize