Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Гель для душу з екстрактом квітів сакури - beaver cherry blossom body wash 400ml

400 грн
Опис

Гель для душу з екстрактом квітів Сакури - BEAVER Cherry Blossom Body Wash 400ml

Сакура - японський традиційний символ весни, молодості і краси життя. Квітуча сакура здавна вважається символом пробудження природи, оновленості і нового початку. Згідно з японською легендою, споглядання квітучої сакури продовжує життя. Сакура в складі засобу нормалізує, зволожує і балансує, заспокоює чутливу шкіру, захищає від зовнішнього несприятливого впливу і УФ-променів. Сакура - невід'ємна частина японської культури і є уособленням краси японських жінок.

Долучитися до японської культури по догляду за тілом, можна завдяки унікальному гелю для душу з екстрактом квітів Сакури BEAVER Cherry Blossom Body Wash без sls.

Гель для душа ефективно відновлює шкіру, загоює дрібні ранки, знімає почервоніння, подразнення і свербіж. Наповнює шкіру необхідними вітамінами і мінералами, нейтралізує дію вільних радикалів, що дозволяє уповільнити процеси її старіння. А аромат гелю покращує настрій, чинить розслаблюючу і заспокійливу дію, пробуджує чуттєвість та є прекрасним афродизіаком.

Спосіб застосування: нанести гель на губку. Обережно масажувати вологе тіло круговими рухами до появи ніжної піни. Ретельно змити теплою проточною водою

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари