Всі категорії
Додати товар

Рідке мило для інтимної гігієни intimate care wash gel dr.tuna farmasi, 225ml

289 грн
Опис

Артикул 1000307
Рідке мило для інтимної гігієни Farmasi Dr.Tuna Intimate Care Wash Gel – делікатний засіб для делікатних зон на основі натуральних рослинних екстрактів. Чутлива та ніжна шкіра інтимних зон потребує особливого, делікатного очищення. Звичайне мило сушить шкіру слизової оболонки, створюючи середовище для розвитку хвороботворних бактерій. Щоб уберегтися від таких мікробів і дотримуватись чистоти, використовуй мило для інтимної гігієни від Farmasi. Воно прекрасно та ніжно очищають інтимну зону, не порушуючи pH баланс.
Мило для інтимної гігієни виготовляється на фармацевтичному підприємстві, має сертифікат якості GMP.
На натуральні компоненти. Не викликає алергії. Має приємний аромат.

Засіб має потрійну терапевтичну дію, ефективно при використанні як антибактеріальний, протигрибковий та протизапальний засіб.

Активні компоненти рідкого мила:
Масло Мануки - має потрійну терапевтичну дію, ефективний при використанні як антибактеріальний, протигрибковий і протизапальний засіб.
Кора Іви - крім вітаміну С і флавоноїдів міститься речовина саліцин-попередник аспірину. Саліцин в організмі перетворюється на саліцилову кислоту, яка зменшує запалення і має протизапальну дію.

Пребіотик – підтримує натуральне кислотне середовище, функції якого включають захист шкіри від бактеріальної та грибкової інфекції. Знімає та запобігає подразненню слизової оболонки. Створює безпечну мікрофлору, знижуючи ризик розвитку та поширення патогенних бактерій. Ніжно очищає та нейтралізує запахи.

Не містить:
• SSL та SLES;
• Парабени;
• Сульфати;
• Барвники.

Гінекологічно протестовано.
Безпечно для щоденного застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари