Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Seni lady plus

70 грн
Опис

Виробник: Seni

Кілька примірників у наявності

"Повітропроникні" урологічні прокладки Seni Lady створені спеціально для жінок, які ведуть активний спосіб життя, цінують комфорт і захищеність у поєднанні з непомітностю. Прокладки ідеально повторюють форму тіла, завдяки чому непомітні під одягом.

Анатомічна форма забезпечує оптимальне прилягання до тіла, а гідрофобні бічні бортики — додатковий захист від протікань, особливо під час руху. Широка клейка смуга — легке та надійне кріплення до нижньої білизни. Поглинальний шар з антибактеріальним суперабсорбентом швидко поглинає вологу, утримує її всередині та запобігає виникненню неприємного запаху. Прокладки не містять латексу, що зводить до мінімуму виникнення алергічних реакцій.

Прокладки урологічні Seni Lady Plus рекомендується для використання за середнього ступеня нетримання сечі. А також у випадках, коли в жінки немає можливості тривалий час скористатися туалетом, у нічну пору. Можна використовувати в післяпологовий період.

Прокладки урологічні Seni Lady відповідають європейським і українським стандартам якості, що підтверджується сертифікатом ISO 9001:2008, сертифікатом відповідності, а також свідченням МОЗ України про державну реєстрацію виробу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
dmitr...
dmitriy1102079
Одеса
Був

Схожі товари