Всі категорії
Додати товар

Мило gz store "східний базар" 100 г

114 грн

56 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

80 грн
Опис

Натуральне мило «Східний базар» підходить для шкіри будь-якого типу, у тому числі проблемної, чутливої. Воно чудово очищає, зволожує та покращує колір епідермісу.

У формулі мила – корисні поживні компоненти. Омилені олії зволожать клітини і покращать їх імунітет, а натуральні мелені спеції нададуть легкий пілінг ефект, усунуть ороговілі клітини. Аромат спецій бадьорить та піднімає настрій, а також відмінно тонізує шкіру.

Купити натуральне мило радимо також і тим, хто бажає усунути сухість та лущення. При використанні цього ніжного продукту не потрібне додаткове зволоження шкіри тіла кремами та лосьйонами. А при впливі на жирну та проблемну шкіру мило допоможе регенерувати запалення завдяки сильному антибактеріальному ефекту.

Серед інших властивостей східного мила варто відзначити антицелюлітну дію, підвищення пружності покривів та вирівнювання їхнього рельєфу.

Застосування: Органічне мило використовують під час купання та вмивання, застосовувати також можна і двічі на день при ранкових та вечірніх процедурах.

До 10 місяців при кімнатній температурі в сухому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне Тонізуюче Зволоження