Всі категорії
Додати товар

Рідке оливкове мило шампунь натуральне органічне алеппо/aleppo 500ml для обличчя, тіла, волосся

450 грн -10% 405 грн
Опис

Органічний продукт підходить для всього тіла, а також обличчя та волосся. В цьому оголошенні "індійський тюльпан" має квітковий аромат.
Шампунь з оливковою олією 100% натуральний.
Підходить для всіх типів волосся.
• Живлення зволоження • Відновлення структури
• Зволоження до кінчиків
Шампунь з оливковою олією
завдяки натуральному складу,
глибоко та дуже м'яко очищає
волосся і шкіру голови, допомагає від подразнення та від лупи.
Допомагає довше залишатися свіжими та легкими.

ПЕРЕВАГИ АЛЕППСЬКОГО МИЛА
Ефективний проти укусів комах.
Використовується для різноманітних шкірних захворювань, таких як шкірні алергії, роздратована шкіра або таких станів, як загальний дерматит, наприклад екзема, псоріаз, бактеріальний дерматит, акне, герпес.
Це допомагає запобігти випадінню волосся і сприяє одужанню шкірних захворювань.

Рідке лаврове мило ( Bio Shampoo ):

Це мило, виготовлене з оливкової та лаврової олій разом із промисловою сировиною; однак метод виробництва шампуню відрізняється, оскільки його залишають у рідкій формі, а не залишають для твердіння.

Які переваги та відмінні характеристики рідкого лаврового мила від хімічних шампунів:

1-Рідке лаврове мило виготовляється з натуральних матеріалів , а не з хімікатів (за винятком ароматичних олій, які містять лише 1%).
Ці олії оливкова, лаврова та деякі інші олії (підсилювачі), які залишилися як секретні рецепти.
Щоб переконатися, що ці олії є натуральними, ви відчуєте різницю в їх використанні, тому що це спричинить відчуття сухості шкіри , тому ваші руки не будуть слизькими на шкірі, як це відбувається з шампунем (через очищення шкіри).

2- Він має низьку піноутворюючу здатність на початку душу, оскільки не містить сульфату лаврового натрію ( SLS ), який викликає утворення піни; ця хімічна речовина небезпечна для безпеки та здоров'я людини. Пізніше піна стає природною, оскільки масла видаляються. Деякі дослідження в США довели, що він є канцерогенним, крім того, що сульфат лаврового натрію ( SLS ) використовується у виробництві всіх миючих засобів.

3- Він природним чином живить волосся та шкіру ефективно та активно , що може призвести до повстяного волосся у деяких людей із природним сухим волоссям, оскільки жири з волосся видаляються, тому волосся злипається одне з одним; однак це буде тимчасово, і волосся повернеться до свого початкового стану після кількох разів використання лаврового шампуню. Цю проблему можна вирішити, розчесавши волосся відразу після висихання.

4-Він очищає шкіру голови від жиру, який передає поживні речовини волосяним фолікулам.
5-Колір і в'язкість рідини можуть змінюватися залежно від типу використовуваної оливкової олії , однак ефективність рідини не зміниться , якщо вона залишиться постійною, а якість оливкової олії та лаврового дерева буде змінюватися залежно від насадженої землі, і вона не є стабільною, оскільки в хімічних речовинах.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Зелений
Розмір:
  • 500мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна
Об'єм:
500 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження