Всі категорії
Додати товар

Кускове мило з пачулі й олією мавриції звивистої, 141 г

265 грн -2% 260 грн
Опис

Nubian Heritage, Кускове мило з пачулі й олією мавриції звивистої, 141 г

Розкішний ароматний та зволожувальний засіб для очищення шкіри, який містить суміш екзотичної олії мавриції звивистої, зволожувальної олії ши й олії з насіння шипшини.

Скромний початок. Nubian Heritage — витвір двох нью-йоркських вуличних торговців. В 1992 році безробітні випускники коледжу Річ і Ньєма обрали своєю справою виробництво натуральних продуктів класу люкс за традиційними африканськими рецептами з інгредієнтів, придбаних за принципами справедливої торгівлі. Сьогодні Nubian Heritage пропонує продукти, що надихаються давніми філософіями зцілення з усього світу й виготовляються за традиційними рецептами. Хоча продукція Nubian Heritage більше не виготовляється у ваннах, інші складові процесу мало змінилися: компанія, як і раніше, виробляє власну продукцію, усе ще використовує інгредієнти, придбані за принципами справедливої торгівлі, і надалі вкладає кошти в торгівлю в спільнотах і громадах.

Традиції. Солодкі пряні пачулі цінуються в ароматерапії за їхній благосприятливий вплив на жирну та зрілу шкіру, та на волосся. Властивості пачулі, що розслаблюють, піднімають настрій та заспокоюють, доповнюють секрет краси з Амазонки — олію мавриції звивистої. Пальма мавриції звивистої, дослівно перекладається як «дерево життя», здавна цінується в Амазонці за багаті поживними речовинами плоди.

Інші інгредієнти

Пальмітат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, гліцерин, ароматизатор (парфумерна композиція), олія ши (Butyrospermum parkii)*♥, глюконат натрію, пальмова кислота, хлорид натрію, пальмоядрова кислота, порошок із квіток троянди стопелюсткової (Rosa centifolia), олія з плодів мавриції звивистої (Mauritia flexuosa), порошок із листя пачулі (Pogostemon cablin), олія з насіння шипшини (Rosa canina).

* Сертифіковані органічні інгредієнти

♥ Інгредієнт, придбаний на основі принципів справедливої ​​торгівлі

Виготовлено в США з використанням добірних інгредієнтів з етичних джерел з усього світу.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари