Всі категорії
Додати товар

Мило "дігтярне"

150 грн
Опис

Рослини — це безцінний дар Матінки-Природи💚 З давніх часів людина помітила, що в них прихована цілюща сила і почала використовувати для лікування.

Березовий дьоготь є унікальною речовиною, яка має надзвичайні протизапальні, антисептичні та загоюючі властивості. І, хоча він неприємний на запах, проте у складі засобів догляду здатен допомогти позбутися величезної кількості проблем з шкірою; до того ж – підходить практично для всіх її типів!

Після використання дігтярного мила результат стає помітним вже через два тижні
▪️Зникає вугрева висипка, пори стають більш вузькими і чистими;
▪️Зменшується жирний блиск, почервоніння і лущення, загоюються мікротріщини та ранки;
▪️Збільшується приплив крові до шкіри – вона відновлюється, стає більш гладкою і чистою.

Наше мило містить велику кількість натуральних рослинних олій, які допомагають шкірі зберегти еластичність, відновлюють природний водний баланс, живлять корисними речовинами, розгладжують, тонізують і захищають від агресивного впливу навколишнього середовища.

Так як засіб має підсушуючу дію, використовувати його потрібно обережно, і якщо після нанесення з’являється відчуття стягнутості шкіри — нанесіть зволожуючий тонік або крем.

Увага! Мило має сильний специфічний запах!

Вага ~110 грам

Склад: Омилені олії (кокосова, оливкова, виноградної кісточки, ши, какао, пальмоядрова, рицинова), вода очищена, натуральний березовий дьоготь.

Зверніть увагу! Вся наша продукція зроблена вручну, тому колір засобу може відрізнятися від того, що ви бачите на фотографії.

Спосіб Використання: Нанесіть необхідну кількість мила на вологу шкіру, спіньте та помасуйте, після чого ретельно змийте водою

Умови зберігання: Бажано уникати потрапляння прямих сонячних променів. Тримати в місцях, недоступних для дітей

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.
Додаткові характеристики:
Формат: Поштучно

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий