Найчастіші питання які мені задають:
* питання: мило оригінальне?
відповідь: ОРИГІНАЛЬНЕ. Це виробництво яке переїхало з Сирії, після військових дій, в Туреччину.
Виробляється з дотриманням оригінальної технології.
*питання: яка вага? відповідь: вага шматочки близько 200грам. Мило ріжуть в ручну. Це не заводська штампування. Саме тому вага може відрізнятися +-5грам. Я отримую мило вже порізане. Сама я його не ріжу.
*питання: свіже мило?
відповідь: це мило чим старіше, тим цінніше, але і вартість в нього буде вища (є в інших оголошеннях)
питання: самі користуєтеся? відповідь: користуюся давно, і користується багато моїх постійних клієнтів (для своїх є вайбер спільнота)
До цього, в мене було мило виробництва Сирії. Мені є з чим порівняти. Це не відрізняється.
*питання: воно економне?
відповідь Невеликий шматочок оливкового мила, вагою приблизно в 100 грам, для вмивання вистачить в середньому на рік.
тим хто запитує, я розказую як користуватись економно
*питання: який відсоток лавра? це мило з 5% вмістом олії лавра ( є з відсотком 25 і 40,, дивіться інші оголошення.)
ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЯ ПИТАННЯ, ЗАПИТУЙТЕ.
Оливкове мило Алеппо, чиє оригінальна назва звучить як Savon d Alep, виробляють в Алеппо традиційним способом, виключно вручну і тільки з натурального оливкового масла, лаврового масла та гідроксиду натрію – останній видобувають з морської солі.
В оливковій милі Алеппо немає ні тваринних жирів, ні ароматизаторів чи барвників – загалом, ніяких хімічних або синтетичних добавок.
Рецептом оливкового мила Алеппо вже дві тисячі років – це перше в світі тверде мило винайшли ще в стародавньому Вавилоні, тому його цілком можна вважати предком сучасного мила. Пізніше рецепт не раз копіювали і змінювали – так, наприклад, знамените марсельское мило, Savon de Marseille, насправді всього лише копія мила Алеппо, створена в XV столітті.
Як зроблено мило Алеппо Оливкове мило Алеппо варять при температурі понад 200 градусів Цельсія в спеціальному казані з киплячою водою.
Основні інгредієнти знаменитого мила – оливкова олія і сода, яку отримують з рослини salsola kali.
Після омилення, в процесі якого оливкова олія «розпадається» на гліцерин і луг, в суміш додають лаврове масло, а потім видаляють каустичну соду і луг, промиваючи мило чистою свіжою водою.
Затвердевающее мыло вручную разрезают на прямоугольные куски и оставляют сохнуть на 9 месяцев – чем дольше оно сохнет, тем нежнее и мягче оно будет в конечном итоге (это мыло «стареет» так же, как хорошее вино). На родине оливкового мыла, в Алеппо, иногда срок «старения» продлевают на несколько десятилетий.
Оливковое мыло Алеппо очень мягкое, оно увлажняет и питает кожу, а не сушит ее, в отличие от обычного мыла. Если опустить кусочек оливкового мыла в емкость, наполненную водой, мыло останется на поверхности из-за своей плотности. Снаружи оливковое мыло Алеппо коричневатое, а внутри – нежного лиственно-зеленого цвета.
Как пользоваться оливковым мылом Алеппо
Оно подходит для всех участков кожи – с ним можно умывать лицо и даже мыть волосы.
Подходит для интимной гигиены, особенно актуально для беременных.
Его можно использовать вместо пены для бритья.
При использовании вместо шампуня это мыло добавляет волосам объем, и кроме того, увеличивает стойкость окрашивания волос.
Им можно заменить любое очищающее средство для кожи лица и тела – оно увлажняет и смягчает кожу, эффективно очищая ее.
Оливковое мыло можно использовать и как маску для лица: влажную кожу нужно намылить, массажными движениями втирая пену в кожу, и оставить на 2-3 минуты, а затем стереть теплым влажным полотенцем.
Мыло Алеппо подходит даже для нежной детской кожи и очень чувствительной, воспаленной кожи.
С оливковым мылом можно стирать нижнее белье и детскую одежду (проверено, результат радует!!!)
Если хотите половинку кусочка, спрашивайте, есть кусочки в половину меньше