Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Натуральне мило cinnamon

117 грн
Опис

Для нас мило – це не просто засіб для миття рук. Це початок історії Just Mine Cosmetics 5 років назад. І зараз ми вирішили повернути кілька наших бестселерів до асортименту. Але, перш ніж заново познайомити вас із ними, дозвольте поділитись нашою філософією по створенню мила.

Натуральне мило – це прояв турботи. Навіть в таких буденних речах, як миття рук. Тому воно містить максимальну кількість делікатних олій, які доглядають за шкірою рук та тіла, у складі відсутні будь-які додаткові компоненти для придання твердості, антибактеріального ефекту чи тривалого терміну придатності.

Натуральне мило Cinnamon складається із комбінації оливкової, мигдалевої олії та масла какао. Окрім того, це мило має легкий скрабуючий ефект завдяки меленій каві, кориці та імбиру.

Мило може бути естетичним задоволенням. Тому ми робимо кожен вид мила з цікавим дизайном і кожен шматочок має свій неповторний візерунок.

Мило може бути чудовою ароматерапією. Саме для цього для кожного виду мила ми підбираємо ароматичну композицію, виключно з натуральних ефірних олій, а не синтетичних віддушок.

Натуральне мило Cinnamon – східні прянощі в одному шматочку, адже аромат створюють не лише ефірні олії кориці, гвоздики та ванілі, а й нерафіноване масло какао, мелені кава, кориця та імбир.

Зберігайте у сухому місці.

Хоч ми і використовуємо натуральні компоненти, які максимально делікатно очищують шкіру, ми рекомендуємо використовувати мило для очищення рук та тіла, а для ніжної шкіри обличчя віддавати перевагу окремим засобам відповідно до типу шкіри. Справа в тому, що будь-яке мило має дещо вищий рівень кислотності, ніж той, що подобається нашій шкірі обличчя. Тому, яким б ідеальним за складом не було мило, для обличчя обирайте молочко, пінки чи гелі для вмивання.
Додаткові характеристики:
Формат: Поштучно

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user193557
user193557
Київ
Була