Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мило для тіла, шовкове

200 грн
Опис

Живильне мило з амінокислотами шовку, в складі присутня олія авокадо, відома також як "олія краси", оскільки її жировий склад максимально наближений до складу жирів людської шкіри. Завдяки цьому олія має здатність в максимально можливій кількості проникати туди, де вона найбільш потрібна організму. Також олія авокадо збагачена вітамінами А, В, D, E і лецитином. Масло Ши дає ніжну, як крем пінку. Кокони тутового шовкопряда в результаті реакції з лугом утворюють в милі білки та амінокислоти шовку, які мають зволожуючі і регенеруючі властивостями, що в свою чергу робить шкіру гладкою і шовковистою.

Запах розпочинається верхніми нотами яблука та груші, потім середні ноти евкаліпта, сосни і герані. Завершується базовими нотами ванілі, кедра і пачулі.

Склад: омилення олії: Ши (каріте), пальмова, оливкова, авокадо, кокосова, кокони тутового шовкопряду, деіонізована вода, парфумованна композиція, мінеральний фарбник.

Умови зберігання: важливо не загортати шматочки в поліетилен та інші матеріали, що не дихають. Після використання зберігати у мильниці зі стоком води.

Вага: 100 г
Додаткові характеристики:
Формат: Поштучно

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари