Всі категорії
Додати товар

«шахерізада» натуральне мило, з нуля. шматочок. ручна робота. 2в1. мускус, шоколад, шовк, мед.

325 грн
Опис

Мускус, шовк, коричневий цукор і мед. Шоколад, мускатний горіх і, звичайно ж, квіткові ефірні олії: жасмин, троянда, неролі, герань, оксамитові олії. Ілан-іланг, ветивер, сандал і мускатний горіх. Цей сорт мила — справжня загадка. Але такий привабливий і чарівний.

Опинившись у царській спальні, вонарошила тяжні казки та кожну навмисно зупиняюла на найцікавішому місці рівно тоді, коли сходить сонце. Заінтригованомурілцю щоранку доводилося відкладатитил кару Шахерезади, щоб наступної ночі почути продовження історії. Так тривало 1001 ніч...
На честь цієї красуні та створений був цей сорт. Шматочка мила «Шахерезада» навряд чи вистачить на 1001 ніч, але на 50-60 днів має вистачити.

Унікальність: мускус, квіткові ефірні олії. Натуральний шовк. Коричневий цукор і мед. Шоколад. Мускатний горіх. «Шахерізада» складається з двох сортів мила. Другий сорт, верхній «Брауні з неролі».
Вага шматочка: 160 - 170 грамів.

Повний склад мила: червоний мускус. Ефірні олії жасмину, герані, троянди, неролі, чорнобривців, іланг-ілангу, ветиверу, сандалу та мускатнго горіха. Кокони тутового шовкопряда, домашній мед. Мелений мускатний горіх і коричневий цукор. Вітаміни А, Е, F. Натуральні омилені олії: ши (каріте), касторове, авокадо, оливкова Extra Virgin, кокосова мигдалю солодких і виноградних кісточок.

Склад сорту «Брауні з неролі» (верхня, шоколадна): ефірна олія неролі. Какао терте натуральне. Вітаміни А, Е, F. Натуральні омиті олії: какао, кокосова, ши (карит), оливкова Extra Virgin, авокадо та персикових кісточок. Декор: сухоцвіти, коричневий цукор, мускатний горіх і сумумах. Міка косметична.

У складі немає шкідливих і небезпечних інгредієнтів. Як-от:
- формальдегіди, парабени та консерванти (канцерогени);
- сульфати SLS, SLES, ALS, ALES і спирти;
- мінеральні оливи (нефтепродукти), тваринні жири, силікони;
— синтетичні барвники та ароматизатори.

У складі тільки натуральні, сертифіковані компоненти. Не тестується на тваринах.

Натуральне мило Mr Magpie — це унікальне крафтове мило, яке виробляється в дуже обмежених об'ємах. І практично завжди на замовлення. Винятково з натуральних компонентів, які не шкодять довкіллю та здоров'ю людини.

Підтверджений результативний захист — мікроби та віруси живуть уже мільйони років, вони пристосовуються і виживають. Однак обов'язковою умовою для адаптації є — пережити загрозу існування. Жоден вірус або мікроб, після використання мила Mr Magpie, не адаптувався — R.I.P.

Спосіб застосування: намочити частину тіла, що потребує очищення, нанести на неї мило Mr Magpie. Плавними та легкими рухами розподілити піну, що утворюється на тілі. Перевірити всі потрібні ділянки «помилені». Ще раз розподілити піну то тілу, згадати, що пора змивати мило — змити мило водою. Що частіше використовувати — то чистіше руки, тіло та думки.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в природних умовах його застосування в ізоляції від постійної взаємодії з водою. У разі дотримання цих рекомендацій щодо зберігання підтверджений термін придатності мила — 12 місяців.

Застереження під час використання: рекомендуємо переконатися, що індивідуальна нестерпність компонентів немає.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари