Всі категорії
Додати товар

Ayurveda червоний для тіла від the ritual of ayurvada body scrub оригінал

950 грн
Опис

94% природний регенеруючий смальб для тіла, який містить ретельно підібрану базову суміш з багатими маслами і рожевою пенджабською сіллю. Кам’яна сіль добувається в Пенджабе, має очищувальну та омолоду дію, сприяє внутрішній рівновазі й зміцнює життя. Могутні частинки шкаралупи солодкого мигдалю допомагають розгладити мертві клітини і зробити шкіру більш м’якою, поживною і гладкішою. Крім того, фарба залишає тонкий ультрапітальний шар багатих на аюрведичні масел, солодкого мигдалю і кокосової олії, багатого вітаміну Е, які захищають шкіру і морингу, олія, що надає здоровому й природному блиску.

Згідно з традиційною аюрведичною наукою, скраб - дуже ефективний спосіб очистити тіло і стимулювати потік енергії. Цей процес посилюється, якщо прийняти теплу ванну з піною "Аюрведичний ритуал".

Цей Скраб, на 94% складається з натурального походження, ретельно розроблений для забезпечення максимальної користі для вашої шкіри. Решта 6% - це чисті і свідомі інгредієнти, створені в лабораторії, які підтримують цілісність і безпеку наших формул.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна

Схожі товари