Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла на основі кави top beauty shimmer 200г

100 грн
Опис

Ефективна боротьба з целюлітом, глибоке очищення, м'якість і живлення шкіри, мерехтливі переливи – все це Shimmer Scrub від Top Beauty.
Унікальна формула скрабу впливає на причини появи «апельсинової кірки», призводить фігуру в порядок і додає блискучі нотки в Ваше буденне настрій.
Дрібні абразивні частинки – дбайливо відлущують омертвілі клітини, вирівнюють і розгладжують шкіру, зменшують прояв розтяжок і допомагають впоратися з целюлітом.
Самий живильний компонент – це кава – джерело з більш ніж 1200 активних речовин. Він забезпечує потужний лімфодренаж, позбавляючи від зайвої рідини і набряків. Масло солодкого мигдалю пом'якшує, живить і зволожує, зменшує лущення та стимулює регенерацію. А розсип мерехтливих світловідбивних частинок надає виключно чарівний блиск. Сяйте разом з Shimmer Scrub!

Спосіб застосування: нанести скраб на вологе тіло масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Залиште на 5-10 хвилин, після чого змийте теплою водою за допомогою губки або м'якої тканини. Рекомендується використовувати 2-3 рази в тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне