Всі категорії
Додати товар

Набір top beauty для гарячого обгортання 3 од. (гаряче обгортання, масло, скраб), 250...

470 грн
Опис

До складу набору входить:

1. Масло для тіла грейпфрут-папайя 200 мл. З його допомогою можна ефективно поліпшити рельєф шкіри і підкоригувати форми. Олія стимулює кровообіг в поверхневому підшкірному шарі. До складу входять базові масла: персикових кісточок, виноградних кісточок, , ефірні олії евкаліпта, ялиці, м'яти, розмарину, лемонграсу, камфорного лавра, чайного дерева і шавлії. А також екстракт папайї та екстракт грейпфрута.

Антицелюлітний скраб2. Скраб для тіла грейпфрут-папайя 200 р. для тіла Top Beauty стане Вашим головним зброєю в боротьбі з целюлітом. Скраб ефективно розгладжує і вирівнює шкіру, повертаючи їй пружність, гладкість, еластичність. Засіб суттєво зменшує обсяги проблемних зон і моделює ефектний силует. Зерна кави, морська сіль і ефірні масла розсмоктують жир і активізують приплив крові до проблемних ділянок, покращуючи стан шкірного покриву. Дозвольте собі шикарну фігуру за короткий термін.

Гаряче обгортання 3. Гаряче антицелюлітне обгортання 250 мл Top Beauty допоможе Вам усунути прояви целюліту, надати шкірі гладкість і шовковистість, скоригувати обсяги. Засіб накриє проблемні області тіла приємним теплом і ефективно зігріє їх. Целюліт почне танути на очах, покращиться циркуляція крові, виведеться з організму зайву рідину разом з токсинами.

Спосіб застосування: Скрабируйте тіло в проблемних зонах для глибоко зволожує, розгладжує і пом'якшення шкіри. Після скрабу наносите обгортання товстим шаром, оберніться плівкою і почекайте 20-30 хвилин Змийте засіб великою кількістю води. Заборонено наносити засіб при варикозі, наявності на шкірі відкритих ран, подряпин, на область бікіні, пахв, під колінами, в ліктьовому згині. Для закріплення результату використовуйте антицелюлітне масло.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Антіцелюлітне Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари