Всі категорії
Додати товар

Collistar скраб talasso scrub

80 грн
Опис

Об’єм пробника 30г. Ціна за шт.
Сіль-скраб Collistar Talasso Scrub, насичений унікальними мікроелементами і мінералами, є потужним джерелом вітамінів для догляду за шкірою. Засіб містить екологічно чисті рослинні екстракти, які живлять шкірний покрив і перешкоджають негативному впливу навколишнього середовища.

Сіль-скраб чудово очищає шкіру, відлущує ороговілі клітини і покращує її стан. Активні речовини, які входять до складу представленого засобу, мають яскраво виражений відновлювальний і омолоджувальний ефекти. Скраб не викликає подразнень та сухості і підходить для будь-якого типу шкіри. Екологічно чисті легкі компоненти засобу покращують кровообіг і сприяють регенерації шкірного покриву. Ваша шкіра наповниться енергією, силою і набуде здорового, доглянутого вигляду.
Спосіб застосування
ретельно перемішайте сіль-скраб Collistar Talasso Scrub за допомогою спеціальної лопатки, після чого нанесіть засіб на вологу шкіру масажними круговими рухами. По закінченню процедури змийте скраб. Скраб рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари