Всі категорії
Додати товар

Органічний скраб для тіла із квітково-малиновим ароматом, tree hut desert haze sugar scrub 510г

695 грн
Опис

Скраб для тіла Tree Hut Desert Haze Sugar Scrub - видаляє тьмяну, суху шкіру, роблячи її сяючою, м'якою і гладкою. Глибоко живить та балансує зволоженість шкіри, допомагаючи відновити природне сяйво шкіри. Пахне теплим димно-квітковим ароматом із нотами малини, чистого жасмину та мускусу.

Глибоко живить та балансує зволоженість шкіри, допомагаючи відновити природне сяйво шкіри.

Скраб, що дає відчуття оази в пустелі. Створений для догляду за сухою та дуже сухою шкірою, яка потребує ковток зволоження.

Desert Haze нагадує теплий квітково-східний аромат із ключовими нотами малини, жасмину та мускусу.

Основні компоненти:

Квітка кактуса багата лінолевою кислотою, будівельним блоком для керамідів, які допомагають підтримувати міцний шкірний бар'єр; він також забезпечує тривале зволоження та заспокоює шкіру
Малина містить антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від старіння, а також покращують її здоровий рівний тон.
Цукор є натуральним відлущувальним засобом, який ефективно видаляє шкіру, що омертвіла, допомагаючи посилити кровообіг на поверхні шкіри.
Натуральна олія ши глибоко зволожує, живить і пом'якшує суху шкіру, допомагаючи підвищити її еластичність. Натуральні олії кондиціонують шкіру, запобігаючи її сухості та балансуючи зволоженість, надаючи їй вишуканий здоровий блиск.
Цукрові скраби ши містять суміш з 6 масел: олія авокадо, олія макадамії, олія солодкого апельсина, олія солодкого мигдалю, олія примули вечірньої, олія сафлора.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари