Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла tree hut exotic bloom sugar scrub

740 грн
Опис

Відчуйте інтенсивне відлущування та відкрийте м’яку, сяючу шкіру з теплим квітковим ароматом Exotic Bloom. Виготовлено з цукру, масла ши та цілої низки натуральних олій, таких як олії насіння конопель, лаванди, примули вечірньої, авокадо, макадамії, солодкого мигдалю, сафлору та апельсина.

Глибоко живить і збалансовує зволоження шкіри, щоб допомогти відновити природне сяйво шкіри. Відлущуючий скраб для тіла видаляє тьмяну, суху шкіру, відкриваючи сяючу, м’яку, гладку шкіру.

Скраби з цукром ши від Tree Hut – це ефективні відлущують скраби для тіла, які видаляють тьмяну, суху шкіру, відкриваючи сяючу, м’яку, гладку шкіру. Відомо, що олія насіння конопель має потужні антиоксиданти та заспокійливі властивості шкіри з високою концентрацією незамінних жирних кислот, які допомагають заповнювати вологу.

Олія лаванди допомагає заспокоїти роздратовану шкіру, а також допомагає створити спокійний настрій і зняти стрес. Цукор — це природний ексфоліант Tree Hut, який ефективно відполірує мертву шкіру, допомагаючи прискорити кровообіг на поверхні шкіри.

Відомо, що натуральне масло ши глибоко зволожує, живить і пом’якшує суху шкіру, водночас сприяє її еластичності. Натуральні олії кондиціонують шкіру, допомагаючи запобігти сухості та збалансувати зволоження для вишуканого, здорового сяйва. Скраби Tree Hut містять суміш з 6 масел: олії авокадо, олії макадамії, олії солодкого апельсина, олії солодкого мигдалю, олії вечірньої примули, сафлорової олії.

Пахне розкішним квітковим цвітінням з ключовими нотами фрезії, сандалового дерева та ванілі
Відлущуючий скраб для тіла видаляє тьмяну, суху шкіру, відкриваючи сяючу, м’яку, гладку шкіру
Глибоко живить і збалансовує зволоження шкіри, щоб допомогти відновити природне сяйво шкіри
Відомо, що олія насіння конопель має потужні антиоксиданти та заспокійливі властивості шкіри з високою концентрацією незамінних жирних кислот, які допомагають заповнювати вологу.
Олія лаванди допомагає заспокоїти роздратовану шкіру, а також допомагає створити спокійний настрій і зняти стрес.
Цукор є природним ексфоліантом, який ефективно відполірує мертву шкіру, допомагаючи прискорити кровообіг на поверхні шкіри.
Відомо, що натуральне масло ши глибоко зволожує, живить і пом’якшує суху шкіру, водночас сприяє її еластичності.
Натуральні олії кондиціонують шкіру, допомагаючи запобігти сухості та збалансувати зволоження для вишуканого, здорового сяйва
Цукрові скраби Tree Hut не містять парабенів, сульфатів, алкоголю, не містять донорів формальдегіду, мають формулу проти ковзання, тривалий аромат, підходять для веганів.

Застосування
Масажними рухами нанесіть скраб і розтирайте шкіру протягом декількох хвилин. Після використання можна додатково нанести живильний засіб для закріплення результату.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize