Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла з абрикосом та мигдалем bioaqua almond bright skin body scrub

115 грн -14% 100 грн
Опис

Скраб з ніжною, в міру густою консистенцією Bioaqua Almond Bright Skin Body Scrub стане відмінним вибором для догляду за тілом. Косметичний склад наноситься легкими масажними рухами, які сприяють відновленню нормальної мікроциркуляції крові в капілярах. Основними складовими є масло мигдалю і подрібнені мікрочастинки кісточок абрикоса - їх дія спрямована не тільки на глибоке очищення від токсинів і забруднень, а й на відновлення нормального рівня вологи в клітинах.

Косметичний продукт містить в собі дрібні, абразивні частинки, які не мають гострих кутів, добре очищають і при цьому не викликають подразнень і пошкоджень навіть на чутливій шкірі. При регулярному застосуванні ароматного скрабу відновиться молодість і здоров'я зів'ялої шкіри. Цей косметичний продукт також добре себе зарекомендував у боротьбі з небажаним целюлітом та іншими нерівностями рельєфу.

Спосіб застосування:

На чисту вологу шкіру нанесіть скраб та помасажуйте тіло круговими рухами, особливу увагу приділяйте проблемним зонам. Після рясно змийте водою і нанесіть зволожувальний крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
nikulishena
nikulishena
Хмельницький
67% виконаних замовлень
Була

Ще продаю