Всі категорії
Додати товар

Антицелюлітний скраб для тіла

198 грн
Опис

Антицелюлітний скраб для тіла Фруктовий мікс
Jerelia
Об‘єм 200 мл

Кристали тростинного цукру видаляють ороговіли клітини та глибоко очищають шкіру, одночасно забезпечуючи активний тонізуючий масаж. Екстракти апельсина та ананасу активно борються з проявами целюліту, стимулюють спалення підшкірного жиру, мікроциркуляцію і лімфодренаж, допомагають позбавитися від зайвої рідини у тканинах, вирівняти рельєф і підтягнути шкіру. Екстракт алое глибоко зволожує, вирівнює тон і насичує шкіру корисними вітамінами та мінералами.

Скраб надає швидкий візуальний ефект: шкіра підтягується, стає більш еластичною та пружною, гладенькою на дотик і виглядає молодше. При регулярному використанні зменшуються прояви целюліту.

Активні компоненти: тростинний цукор, гліцерин, екстракти алое вера, апельсину, ананасу.

Екстракт алое вера – активно зволожує і зберігає вологу у шкірі, створює ліфтинг-ефект і підвищує еластичність шкіри, освітлює і вирівнює її тон.

Екстракт апельсина – володіє активною антицелюлітною дією. Сприяє регенерації клітин шкіри, стимулює вироблення колагену, підтримує нормальну еластичність шкіри. Має зволожуючі, антиоксидантні та заспокійливі властивості.

Екстракт ананаса – тонізує і вітамінізує шкіру, зволожує і живить її, має виражену протизапальну та протинабрякову дію, стимулює оновлення клітин, освітлює шкіру бореться з проявом целюліту і вирівнює шкірний рельєф, стимулює розщеплення підшкірного жиру.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Міддл маркет Натуральна
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне Живлення Тонізуюче
Продавець
tetya...
tetya_mottya
Супер-продавець
Луцьк
96% виконаних замовлень
Була