Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла fluff white tea & lotus body scrub, 160 мл

195 грн
Опис

Пілінг для тіла Fluff - це косметичний засіб, який дозволить Вам ефективно доглядати за шкірою. Пілінги або скраби - це важлива частина догляду за тілом, тому їх варто додати до ритуалу свого догляду. Пілінги для шкіри Fluff мають приємні, оригінальні аромати, які зроблять кожне прийняття душу чи ванни ще приємнішим. Оберіть будь-який пілінг Fluff і переконайтеся, наскільки приємним може бути догляд!

Пілінг для тіла White Tea & Lotus від Fluff дбайливо очищає шкіру, видаляючи всілякі забруднення з її поверхні та освіжаючи її надовго. Крім того, косметичний засіб ідеально відлущує мертвий епідерміс, залишаючи шкіру надзвичайно гладкою. Пілінг для шкіри White Tea & Lotus від Fluff має формулу, яка містить справжнє багатство активних інгредієнтів, що підтримують ефект догляду косметики.

Пілінг для тіла White Tea & Lotus містить гліцерин і сорбіт, які разом допомагають підтримувати належне зволоження шкіри, пом'якшують і захищають її від втрати вологи. Соняшникова олія та вітамін Е, що містяться в продукті, прискорюють регенерацію шкіри та покращують її пружність. Пілінг має приємний аромат білого чаю і лотоса, який робить його використання більш приємним

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари