Всі категорії
Додати товар

Трав'яний пілінг для тіла антиоксидантний white mandarin spa collection

230 грн -10% 207 грн
Опис

Трав’яний пілінг для тіла подовжує молодість шкіри. Він ефективно запобігає старінню шкіри, усуваючи пошкодження клітин на молекулярному рівні. Це відбувається завдяки антиоксидантам із винограду й трав’яних витяжок.
Мінерали глини та сакської солі зміцнюють дерму, активізуючи метаболізм, регенераційні процеси та лімфодренаж.
Після використання антиоксидантного пілінгу шкіра стає більш еластичною та підтягнутою, а також значно менше потерпає від впливу ультрафіолету, агресивних косметичних і миючих засобів.

Склад дивитися на фото.

Сіль Сакського озера – насичена каротином, біоактивними речовинами та мінеральними сполуками. Проникаючи в шкіру, вони підсилюють кровообіг, метаболізм, нормалізують мінеральний баланс. Сольові часточки відлущують ороговілий епідерміс. У результаті шкіра набуває сяючого вигляду, стає пружною та гладенькою, зникають набряки й надмірні жирові відкладення.

Олія кісточок винограду – містить антиоксидант поліфенол. Він відповідає за омолодження шкіри. Захищає від впливу вільних радикалів. Олія пом’якшує та вітамінізує дерму.

Виноград і виноградний сік – багаті піровиноградною кислотою. Вона розчиняє ороговілі лусочки, усуває дрібні рубці, активізує вироблення власного колагену. У складі червоного винограду більше п’яти антиоксидантів, тому при регулярному використанні його соку та м’якоті шкіра втрачає в’ялість, стає шовковистою та пружною.

Розмарин, шавлія та лаванда – ​​ трави регулюють водно-сольовий баланс та поверхневу мікрофлору, що посилює захист шкіри. Розмаринова кислота та інші антиоксиданти в складі рослин уповільнюють процеси старіння.

Персикова олія – компонент, який глибоко зволожує шкіру. Її ненасичені жирні кислоти та фосфоліпіди відновлюють клітинні оболонки й очищують судини. Тому будь-які пошкодження загоюються значно швидше, а дерма стає оксамитовою.

Карі – порошок із куркуми з додаванням коріандру, червоного перцю та інших спецій. Таке поєднання активізує кровообіг, виводить із дерми шлаки й токсини. Куркумін пригнічує роботу речовин, що викликають запалення, та є потужним антиоксидантом.

Спосіб застосування:

Нанести на вологу шкіру енергійними масажними рухами. Почекати кілька хвилин і змити великою кількістю чистої теплої води без миючих засобів. Пілінг чудово поєднується з іншими продуктами SPA-серії. При комплексному підході шкіра омолоджується, тонізується, отримує рівну текстуру та приємний колір, а також зникають прояви целюліту.

Відправка 1-3 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна
Продавець
airin.bags
Airinbags
Супер-продавець
Одеса
77% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?