Всі категорії
Додати товар

Веганський скраб для тіла dr. ceuracle vegan kombucha coffee bean body scrub, 200 мл

1090 грн
Опис

Скраб на основі кави з додаванням ферментованого чаю комбуча допоможе зробити шкіру тіла зволоженою, гладенькою та пружною.

На створення цього продукту виробника надихнула ідея апсайклінгу та збереження природи. Повторне використання кавової гущі для догляду за шкірою є чудовим способом розкрити весь потенціал корисних речовин, що містяться в зернах. Це антиоксидантний захист, поліпшення кровообігу, виведення токсинів, зменшення запалення, і як додатковий бонус, вас огортає розкішний аромат кави!

Дрібні частинки меленої кави діють як природній ексфоліатор, видаляючи відмерлі клітини з поверхні шкіри та посилюючи регенерацію, кофеїн стимулює відтік лімфи, зменшує прояви целюліту.

Завдяки високому вмісту антиоксидантів кава попереджає запалення, передчасне старіння та збільшує синтез колагену.

До складу скрабу також входить цукор – натуральний абразивний компонент, що підходить навіть для чутливої шкіри, оскільки його кристали мають негострі краї.

Окрім того, цукор є чудовим зволожувачем та натуральним джерелом гліколевої кислоти, яка руйнує зв’язки між ороговілими клітинами епідермісу та стимулює їх оновлення.

Пробіотичні властивості комбучі (або чайного гриба) допомагають підтримувати фізіологічний слабокислий рівень pH шкіри, підвищують її імунітет для боротьби з токсинами та бактеріями із зовнішнього середовища.

Екстракт лимонника підвищує пружність та еластичність, олія з насіння соняшника захищає від втрати вологи та відновлює ліпідний бар’єр.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 200мл
Продавець
wowbeautywow
wowbeautywow
Супер-продавець
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари