Всі категорії
Додати товар

Скраб для тіла з мінералами мертвого моря planet spa " глибоке очищеня " avon 200ml.

150 грн -27% 110 грн
Опис

Однією з головних умов збереження молодості шкіри, підтримання її гладкості й еластичності є ретельне очищення від ороговілих частинок. Скрабування - важливий етап косметичного догляду, який стимулює регенерацію тканин, покращує кровообіг і полегшує проникнення живильних і зволожувальних засобів у глибокі шари дерми. Якісні скраби для тіла, крім пом'якшення та зволоження епідермісу, здатні усувати прояви целюліту, що використовують у комплексах для корекції фігури.

Одним з найефективніших, найякісніших і найдоступніших засобів є «Чудове очищення» - скраб, що містить часточки унікальних мінералів Мертвого моря. Особливість цих компонентів полягає не тільки у механічному відлущуванні, але й у здатності виводити токсини, тонізувати шкіру та зберігати оптимальний рівень вологи у клітинах. Морська сіль є чудовим антиоксидантом, має бактерицидну та антигрибкову дію, сприяючи оздоровленню епідермісу.

Дрібні часточки скрабу м'яко видаляють ороговілий шар, надаючи шкірі ідеальну гладкість і чудову м'якість.

Спосіб застосування: 1-2 рази на тиждень нанести масажними рухами на шкіру тіла, приділяючи особливу увагу огрубілим ділянкам. Ретельно змити.

Країна-виробник: Польща.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Зволоження