Всі категорії
Додати товар

Магнієвий скраб "медитація"

200 грн
Опис

Скраб — це не лише про користь для шкіри🥰

Хоча і про неї не варто забувати😉

Магнієвий скраб "Медитація" допоможе розслабитися після важкого дня, відновити сили та енергію💙

Неймовірний, казковий аромат сандалу у поєднанні з пачулі закохає у себе з першого ж використання🥰

Олійки ши, мигдалю та абрикосової кісточки зроблять вашу шкіру ніжною, шовковистою та сяючою, екстракти ромашки і зеленого чаю наповнять корисними вітамінами, мікро- і макроелементами✨

Об'єм — 200 мл

Склад: Англійська сіль, масло ши (каріте), олія солодкого мигдалю, олія абрикосової кісточки, кокосове масло, емульгатор (Polysorbate 80), пудра Ан Чану, СО₂ екстракт ромашки, СО₂ екстракт зеленого чаю, етерні олії сандалу та пачулі.

Спосіб використання: Необхідну кількість засобу нанести на тіло масажними рухами, залишити на 3-5 хвилин, ретельно змити водою. Рекомендується використовувати 3-5 разів на тиждень. Не наносити на пошкоджену та/або подразнену шкіру.

Умови зберігання: Бажано зберігати у темному і прохолодному місці. Не допускати попадання води у баночку. Тримати в місцях, недоступних для дітей.

Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Перед першим використанням бажано провести алергопробу. Тільки для зовнішнього застосування. При перших ознаках роздратування припинити використання засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари