Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скраб для обличчя на основі натурального крему з бамбуковим вугіллям

75 грн
Опис

Головна перевага цього скрабу – основа з натурального крему із масла ШИ (каріте), олії СОЛОДКОГО МИГДАЛЮ та ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ які будуть інтенсивно живити вашу шкіру під час процедури. І вона не буде потребувати додаткового застосування крему після використання скрабу. Д-ПАНТЕНОЛ (вітамін В5) надасть шкірі зволоження, зніме запалення, роздратування та зуд.
ГЛІЦИН – амінокислота, що міститься в фіброїні шовку, він сприяє поліпшенню обмінних процесів на клітинному рівні. Також надійно захищає клітинні мембрани від шкідливої дії вільних радикалів, тим самим сповільнюючи процеси старіння шкіри.
КОФЕЇН зніме набряки та активізує обмінні процеси в шкірі, покращить її кровопостачання. ВІТАМІН Е – антиоксидант, блокує дію на шкіру вільних радикалів та захищає від дії ультрафіолетового випромінювання. Допомагає підтримувати еластичність і гідратацію шкіри. Синергетичний мікс багатого вуглецем натурального БАМБУКОВОГО ВУГІЛЛЯ та композиції ефірних олій ГРЕЙПФРУТУ, ЛИМОНУ, РОЗМАРИНУ ТА М’ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ сприяє звільненню та звуженню закупорених пір, видаленню надлишків жиру та забезпеченню глибокого очищення шкіри.
БАМБУКОВЕ ВУГІЛЛЯ
- забезпечує для шкіри детокс-процедуру, усуваючи з поверхні шкіри токсини і покращуючи доступ до шкіри кисню;
- надає сильний антибактеріальний ефект, перешкоджає розмноженню бактерій на шкірі і виникненню нових прищів, акне, висипань;
- очищає і звужує пори; - контролює виділення шкірного сала, вбирає його надлишки, надаючи шкірі матовості;
- зволожує, пом'якшує і розгладжує шкіру обличчя
- вирівнює колір і текстуру шкіри;
- прекрасно м'яко відлущує відмерлі клітини шкіри.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
kiveroro
kiveroro
Запоріжжя
Була

Схожі товари