Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скраб для обличчя на основі натурального крему з пудрою перлів та гранулами жожоба

75 грн
Опис

Головна перевага цього скрабу – основа з натурального крему із масла ШИ (каріте), олії СОЛОДКОГО МИГДАЛЮ та ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ які будуть інтенсивно живити вашу шкіру під час процедури. І вона не буде потребувати додаткового застосування крему після використання скрабу. Д-ПАНТЕНОЛ (вітамін В5) надасть шкірі зволоження, зніме запалення, роздратування та зуд.
ГЛІЦИН – амінокислота, що міститься в фіброїні шовку, він сприяє поліпшенню обмінних процесів на клітинному рівні. Також надійно захищає клітинні мембрани від шкідливої дії вільних радикалів.
КОФЕЇН зніме набряки та активізує обмінні процеси в шкірі, покращить її кровопостачання. ВІТАМІН Е – антиоксидант, блокує дію на шкіру вільних радикалів та захищає від дії ультрафіолетового випромінювання. Допомагає підтримувати еластичність і гідратацію шкіри.
ПУДРА ПЕРЛІВ являє собою натуральний продукт, отриманий з подрібненого річкового і озерного перлів. Завдяки своєму складу, з 18 амінокислот, 18 різних мікроелементів, а також карбонат кальцію, вона здатна прискорити процес загоєння ран та зняти запалення і сприятиме кращій регенерації клітин. Уповільнить старіння та приведе в норму клітинний обмін. Зменшить набряки, очистить пори та чудово матує обличчя.
Унікальна особливість ГРАНУЛ ЖОЖОБА, як абразивного компонента, полягає в тому, що виготовлені з натурального воску, гранули крім очищаючого дії одночасно формують найтонший шар воску, що підживлює і захищає оновлену шкіру. Правильна, сферична форма гранул виключає мікротравми шкірних покривів в процесі очищення.
Ефірна олія ІЛАНГ-ІЛАНГУ регулює виробництво себума при жирній шкірі та усуває вугровий висип. Прибирає роздратування зволожує, розгладжує, «полірує» шкіру. Надає їй пружність, бархатистість і ніжність Перешкоджає передчасному старінню шкіри.
Ефірна олія МАНДАРИНУ чудовий тонік та зволожувач, особливо для комбінованої шкіри, покращує колір обличчя.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
kiveroro
kiveroro
Запоріжжя
Була

Схожі товари