Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скраб для обличчя на основі натурального крему з пудрою зеленого чаю

75 грн
Опис

Головна перевага цього скрабу – основа з натурального крему із масла ШИ (каріте), олії СОЛОДКОГО МИГДАЛЮ та ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ які будуть інтенсивно живити вашу шкіру під час процедури. І вона не буде потребувати додаткового застосування крему після використання скрабу. Д-ПАНТЕНОЛ (вітамін В5) надасть шкірі зволоження, зніме запалення, роздратування та зуд.
ГЛІЦИН – амінокислота, що міститься в фіброїні шовку, він сприяє поліпшенню обмінних процесів на клітинному рівні. Також надійно захищає клітинні мембрани від шкідливої дії вільних радикалів, тим самим сповільнюючи процеси старіння шкіри.
КОФЕЇН зніме набряки та активізує обмінні процеси в шкірі, покращить її кровопостачання. ВІТАМІН Е – антиоксидант, блокує дію на шкіру вільних радикалів та захищає від дії ультрафіолетового випромінювання. Допомагає підтримувати еластичність і гідратацію шкіри.
Пудра ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ чудово матує шкіру, звужує пори і одночасно загоює існуючі запалення. Знімає набряки навколо очей, підтягнує овал обличчя. Усуває сухість та лущення шкіри шляхом активізації циркуляції крові і доставки поживних речовин і кисню в епідерміс. Кофеїн, що міститься в пудрі, покращує мікроциркуляцію крові і живлення шкіри, зменшує набряклість, таніни надають шкірі пружність. Пудра багата ефірними маслами і вітамінами С, К і групи В. Вітамін В2, що міститься в зеленому чаї, має ранозагоювальні властивості.
Ефірна олія БЕРГАМОТУ тонізує і освіжає шкіру, регулює функцію сальних залоз. Знімає запалення при вугровому висипі.
Ефірна олія ІЛАНГ-ІЛАНГУ регулює виробництво себума при жирній шкірі та усуває вугровий висип. Прибирає роздратування зволожує, розгладжує, «полірує» шкіру. Надає їй пружність, бархатистість і ніжність Перешкоджає передчасному старінню шкіри.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
kiveroro
kiveroro
Запоріжжя
Була

Схожі товари