Всі категорії
Додати товар

Кавовий скраб для тіла з екстрактом кокоса frank body coconut coffee scrub, 200 гр.

300 грн -17% 250 грн
Опис

Кавовий скраб для тіла з екстрактом кокоса Frank Body Coconut Coffee Scrub, 200 гр. Ціна 250 грн. Сухий скраб для ексфоліації, заспокоєння і зволоження шкіри всього тіла, що складається з мелених просмажених зерен кави, масла кокоса, жожоба і виноградних кісточок. Скраб діє в кількох основних напрямках: Відлущування відмерлих частинок шкіри. Активізація мікроциркуляції, виведення токсинів і поліпшення кровообігу. Пом'якшення, відлущування, вирівнювання рельєф, антицелюлітний ефект. Восстановление тонуса, улучшение тургора кожи, насыщение её питательными веществами за счёт активизации кровообращения.
Увлажнение и питание, мягкость и гладкость кожи за счёт входящих в состав масел.
Идеален для любой кожи. Обновление эпидермиса проходит очень мягко, а результат ощутим уже после первой процедуры - кожа гладкая, бархатистая на ощупь и увлажнённая. Использование сопровождается ароматом ванили.

Применение

Рекомендовано применять не чаще 3 раз в неделю. Масажними рухами нанесіть скраб і розтирайте шкіру протягом декількох хвилин. Після використання можна додатково нанести живильний засіб для закріплення результату. При використанні автозасмаги зведіть використання до 1-го разу на тиждень. Обміну, повернення і торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Антіцелюлітне Живлення Зволоження

Схожі товари