Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Гель-скраб для рук і тіла white mandarin

232 грн
Опис

💙Гель-скраб для рук і тіла White Mandarin 🔰232 грн / 200 мл 100% натуральний склад👍 🔹«Гель-скраб для рук і тіла» - забезпечує ніжне й ефективне відлущування та видалення омертвілих клітин, що дозволяє активним компонентам глибше проникнути в шкіру. Вони живлять, пом'якшують і зволожують шкіру, надаючи їй пружність, знімають запалення та свербіння. 🔹Відлущувальні властивості шкаралупи солодкого мигдалю очищують баластний шар клітин епідермісу, сприяють швидкому та якісному оновленню клітин, омолодженню й ліфтингу. 🔹Сапоніни мильного кореню відмінно очищують, а вітаміни та глікозиди активізують капілярний кровообіг у шарах шкіри.

🔹Антибактеріальні та протигрибкові властивості знезаражують шкіру. Водорозчинна олія авокадо усуває зневоднення дерми, насичує вітамінами, зберігає вологу у верхніх шарах шкіри.

🔹Флавоноїди, кахетини, мінерали й вітаміни екстрактів білого чаю та плюща покращують кровообіг і лімфодренаж шкіри, зменшують набряклість, ефективно виводять токсини.

🔹Ефірні масла шавлії, розмарину та лаванди регулюють роботу сальних і потових залоз, сприяють усуненню вугрового висипу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Продавець
ekate...
ekaterina_nagornaya
Полтава
89% виконаних замовлень
Була