Всі категорії
Додати товар

Olverum bath salts сіль для ванн, 40 г

450 грн -14% 390 грн
Опис

Olverum Bath Salts Сіль для ванн, 40 г

Цена 390 грн.

Зроблено у Великобританії

Ретельно підібрана суміш ефірних олій і натуральних мінеральних солей, розроблена для пожвавлення шкіри, розслаблення розуму та забезпечення спокійного сну.

Солі для ванн Olverum пропонують заспокійливі терапевтичні властивості фірмової олії для ванн Olverum, збагаченої сіллю Мертвого моря та сіллю пустелі Калахарі з екологічно чистих джерел. Відомі джерела мінералів і мікроелементів, включно з магнієм, калієм і кальційами, працюють у гармонії з природними процесами регенерації організму, допомагаючи регулювати відновлення клітин, покращуючи бар'єрну функцію шкіри та підвищуючи рівень колагену та кератину, забезпечуючи інтенсивну поживну терапію для шкіри. все тіло.

Розчиняючись за секунди, солі для ванн Olverum додатково збагачені вітаміном Е і глибоко проникною олією авокадо, багатим джерелом антиоксидантів, вітамінів і омега-9, які зволожують шкіру, роблячи її оксамитовою і гладкою, а тіло та розум відроджуються..

Як використовувати:

Акуратно струсіть ковпачок із кристалами в теплій ванні на кілька секунд, поки вони повністю не розчиняться. Для досягнення найкращих результатів прийміть ванну на 20 хвилин за дві години до сну.

Корисно знати: тільки для зовнішнього застосування. Уникати контакту з очима. Змийте та припиніть використання, якщо ви відчуваєте подразнення. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Використовувати тільки за призначенням. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням під час вагітності або годування груддю. Тримати якнайдалі від прямих сонячних променів.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари