Всі категорії
Додати товар

Минеральный фитоконцентрат «магний актив»

120 грн
Опис

Якщо вас хоч раз турбувала така проблема як судоми, напевно ви чули, що це наслідок нестачі магнію в організмі. Мінеральний фітоконцентрат «Магній Актив» від бренда «Лабораторія доктора Пирогова» дозволяє насичувати організм магнієм безпечним шляхом через шкірний покрив.

«Магній Актив» для прийняття ванн містить мінеральні солі, магній, а також натуральну ефірну олію м'яти. Ванна з цим засобом заспокоює нервову систему, знімає зайвий м'язовий тонус. Прискорює обмінні процеси в організмі, покращує кровообіг, завдяки цьому ви відчуваєте свіжість і нову енергію. При регулярному застосуванні підвищується опірність організму до стресів і негативного впливу навколишнього середовища. Засіб м'яко живить, зволожує і розгладжує шкіру, усуває подразнення і відчуття сухості.

Назначение: восстановление, укрепление, очищение, тонизирование.

Состав: магнієвий комплекс, природна або морська сіль. Вміст іонів Mg ++ не менше 10% / л. Вміст ефірної олії не менше 1%.

Способ использования: загальні ванни: 60-80 г препарату розчинити у ванні об'ємом 100 л води (t 35-370 С), приймати ванну не більше 20 хвилин.Рекомендований курс - 12-15 ванн.Повторити курс через 1-2 місяці. Застосування ванн ефективне в комплексі з масажем, лікувальною фізкультурою, сауною.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче
Продавець
inna06vl
inna06vl
Кривий Ріг
65% виконаних замовлень
Була