Всі категорії
Додати товар

Оригінал. депілятор фізичного видалення волосся. епілятор nano кристал

170 грн -6% 160 грн
Опис

ОСТРИГАЙТЕСЯ ПІДРОБОК З МАТОВИМ ПОКРИТТЯМ.

Депілятор, фізичне видалення волосся. Епілятор кристалічний.

Колір уточнюйте.

Багаторазова прозора гумка для волосся, інструмент для фізичного видалення волосся, безболісний безпечний епілятор, засіб для видалення волосся на руці, ногах, тілі, бритва зі склом для депіляції.

Підходить для видалення волосся на всіх типах шкіри по всьому тілу, включаючи обличчя, руки, пахви, лінії бікіні, ноги, спину та груди. Залишає шкіру чистою, м'якою та гладкою. Цей безболісний інструмент для видалення волосся є відмінним подарунком для родичів, друзів і колег на спеціальних фестивалях, таких як День подяки, дні народження, ювілеї і т. д. Технічні характеристики Безболісний безпечний епілятор для видалення волосся, багаторазові Інструменти для видалення волосся шкіри та пахв.

Кроки видалення волосся з кристалів: 1. Спробуйте використовувати епілятор, коли ваша шкіра висохне після купання. М'яко та швидко Повертайте та поліруйте невелику область, не натискайте та не тягніть велику область, щоб уникнути травм. 2. Виріб повертається трохи довше на шкіру. Я пропоную вам бути терплячими і продовжувати подрібнювати засіб для видалення волосся як мінімум на хвилину, не випускаючи його зі шкіри (але не з силою), І потім м'який ефект відразу, і волосся випадає. 3. Нанесіть крем на шкіру після видалення волосся, щоб зняти подразнення. 4. Не використовувати на таких незахищених місцях, як пахви, зони бікіні тощо.
Кроки використання губки для видалення волосся:

1. Намочіть губку та волосся холодною водою 2. АКУРАТНО обведіть рожеву поверхню в одному напрямку, не тріть її назад і вперед, не використовуйте занадто багато сили, це буде легко пошкодити. 3. Використовуйте зелену поверхню для відновлення шкіри, тримайте в одному напрямку. Губка стирається та висушується і може бути повторно використана

Дивіться всі моє оголошення, можливо щось зацікавити)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Другой