Всі категорії
Додати товар

Оновлений дизайн,g&h protect+ роликовий дезодорант-антиперспірант , як для жінок так і...

340 грн
Опис

G&H PROTECT+™ – дезодорант із функцією антиперспіранта, який ефективно захистить від поту та неприємних запахів*. Завдяки делікатній формулі виключається роздратування на шкірі. Миттєво висихає після нанесення, не залишає плям на предметах одягу.

G&H PROTECT+™ – ще більше впевненості та свіжості у кожному дні!

Чим відрізняється звичайний дезодорант від антиперспіранту? Дезодорант здатний лише замаскувати або трохи зменшити неприємний запах. Антиперспірант працює на зниження кількості поту, що виробляється, за рахунок чого запобігає виникненню неприємного запаху.

G&H PROTECT+™ від Amway – це 2 в 1, дезодорант та антиперспірант із технологією інкапсуляції аромату, що забезпечує тривалий захист від неприємного запаху.

Що таке інкапсуляція аромату?
Це особлива технологія, завдяки якій засіб підлаштовується під ваші потреби в залежності від ритму життя, тому дезодорант працює протягом тривалого часу після нанесення.

Молекули аромату, що містяться в дезодоранті, «заховані» у мікрокапсулах, які під час руху людини лопаються та починають випромінювати приємний запах. Чим активнішими є ваші рухи, тим інтенсивніше лопаються капсули і тим більше свіжості ви відчуваєте.

Особливості аромату серії PROTECT+
Вся продукція лінійки PROTECT+ має особливий, властивий лише їй аромат. Це букет, що складається із запаху конвалії та зеленого листя, доповнений цитрусовими, медово-динними та кедровими нотками.

Можна використовувати за будь-якого типу шкіри.

Пройшов дерматологічну перевірку.

Унісекс.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
miralambre08
miralambre08
Супер-продавець
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари