Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Дезодорант-антиперспірант з кульковим аплікатором soft musk velvet berries, 50 мл

58 грн -6% 55 грн
Опис

AVON SOFT MUSK DELICE VELVET BERRIES КУЛЬКОВИЙ ДЕЗОДОРАНТ ДЛЯ ЖІНОК 50МЛ
Жіночий антиперспірант Avon Soft Musk Delice Velvet Berries дозволить Вам насолоджуватися різними видами діяльності, не турбуючись про неприємний запах або мокрі плями на одязі.
кульковий дезодорант для жінок

Початкові ноти: мандарин, червоне яблуко, ревінь
Ноти серця: червоні фрукти, біла троянда, Rouge Groseille De Laire (акорд червоної смородини ароматного будинку De Laire)
Базові ноти: мускус, сандалове дерево, ваніль
Avon Soft Musk Delice Velvet Berries — аромат, створений з пристрасті до виявлення жіночності. Квітково-фруктова, східна композиція неодмінно сподобається Вам і дозволить самовиразитися та підкреслити свою неповторність. Ідеально підходить для вечірніх виходів, романтичного побачення або важливої ​​зустрічі.

Захоплюючий, надзвичайно солодкий аромат Avon Soft Musk Delice Velvet Berries наповнений виразними, сміливими акордами. Таке суперечливе поєднання дозволяє виділити суть жіночності. Він виражає чуйність, ніжність, що притаманні жінкам, а також силу, сміливість і готовність прийняти важливі виклики.

Аромат Avon Soft Musk Delice Velvet Berries відкривається нотками мандарина, стиглого червоного яблука та свіжого акорду ревеню. Серце наповнене червоними фруктами з захоплюючим відтінком червоної смородини De Laire і пелюстками білої троянди. База - чуттєвий мускус, бальзамічний акорд сандалового дерева і солодко-пряної ванілі.

Кульковий дезодорант для тіла Avon Soft Musk Delice Velvet Berries – це засіб для догляду з ніжним і красивим ароматом. Дуже легко наноситься і розподіляється по шкірі. Забезпечує належне живлення та захист шкіри на цілий день. Антиперспірант для жінок Avon Soft Musk Delice Velvet Berries дозволить Вам насолоджуватися різними видами діяльності, не турбуючись про неприємний запах або мокрі плями на одязі. Солодкий аромат дезодоранта Avon Soft Musk Delice Velvet Berries супроводжуватиме Вас протягом усього дня.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • 50мл