Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Лікувальний крем з глюкозаміном glucosamine massage body cream 150 мл

225 грн -7% 210 грн
Опис

Код 2247

Cactus Glucosamine Massage Body Cream – це охолоджуючий масажний крем з глюкозаміном при болях в м’язах і суглобах. Ефективно допомагає при м’язових болях після тренувань.

Формула крему має протизапальну та знеболювальну дію при травмах, розтягненнях, остеохондрозі хребта, ревматизмі і покращує обмінні процеси в тканинах.

Фітоекстракти кактуса використовується як зволожуючий засіб, що підтримують природний водний баланс тканин шкіри, надає ранозагоювальну і охолоджуючу дію. Глюкозамін зменшує біль і запалення суглобів, але до того ж ефективно і безпечно лікує їх. Це залежить від того, що глюкозамін збільшує синтез хондроцітамі власного глюкозаміну в організмі людини з глюкози і глютамінової кислоти.

Глюкозамін – це головний будівельний компонент хрящової тканини, а також синовіальної рідини, що змазує суглобові поверхні. Глюкозамін має протизапальні властивості.

Гліцерин, що входить до складу крему, активізує обмінні процеси, стимулює загоєння пошкоджених тканин.

Фармакологічна дія:

Засіб, що впливає на обмін у хрящовій тканині. Заповнює природний дефіцит глюкозаміну, стимулює синтез протеогліканів і гіалуронової кислоти синовіальної рідини; збільшує проникність суглобової капсули, відновлює ферментативні процеси в клітинах синовіальної мембрани і суглобного хряща. Сприяє фіксації сірки в процесі синтезу хондроїтинсірчаної кислоти, полегшує нормальне відкладання кальцію в кістковій тканині, гальмує розвиток дегенеративних процесів в суглобах, відновлює їх функцію і зменшує біль.

Крем нормалізує відкладення кальцію в кістковій тканині і сприяє зникненню набряку і больового синдрому. Крем має накопичувальний ефект – тобто через 2-3 тижні після регулярного застосування може статися загострення, але це означає, що глюкозамін почав діяти, потім біль пройде і побачите результат.

Клініко-фармакологічні групи:

29.016 (Препарат поліпшує регенерацію хрящової тканини і має протизапальну дію для зовнішнього застосування)

16.034 (Препарат, що стимулює процес регенерації хрящової тканини)

16.035 (Препарат, що стимулює процес регенерації хрящової тканини, з протизапальною дією)

16.033 (Препарат, що впливає на обмін речовин в хрящовій тканині. Стимулятор біосинтезу протеогліканів)

16.031 (Препарат, який регулює обмін речовин в хрящовій тканині)

Підходить для щоденного використання.

150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення