Всі категорії
Додати товар

Hemp gel - крем для суглобів (гемп гель)

299 грн
Опис

Переваги

- Високоексологічна формула. Гель містить чисті природні компоненти, які мають цілющі властивості. Це поєднання не може спровокувати токсичних реакцій, симптомів передозування або побічних реакцій.
- Доведено ефективність. Те, що гель Hemp Gel дійсно допомагає при суглобних захворюваннях, не пусті слова, а факт, що підкріплений багатьма клінічними дослідженнями і реальними відгуками покупців;
- Комплексна дія. Hemp Gel має стимулюючий, регенеруючий, знеболюючий, протизапальний, захисний, поживний, вітамінизуючий і антиоксидантний ефект. Завдяки такій поєднаній дії можна вилікувати навіть запущену суглобну хворобу всього за 1 курс його використання.
- Універсальний. Hemp Gel для суглобів може застосовуватися кожною людиною, яка страждає від порушень опорно-повільного апарата, навіть неповнолітніми, алергіками і особами з іншими захворюваннями.
- Приваблива вартість. Оформивши замовлення Hemp Gel на нашому сайті, кожен з вас зможе стати власником високоефективного препарату для лікування хвороб опорно-суспільного апарату, заплативши за нього символічну ціну.

Состав Hemp Gel

До складу геля Hemp Gel включено найкорисніші рослинні компоненти, які діють
на апарат зцілення. До них належить:

- Екстракт коноплі. Унікальна доза білків, амінокислот і алкалоїдів. Воно відновлює цілісність білясушених тканин і годує синию;
- Арніка гірська. Компонент, що має анальгетизуючу і протизапальну дію. Він усуває больові відчуття, набряки і почервоніння, які виникають у місці ушкодження;
- Сера органічна. Природний лікар, який покращує метаболізм у тканинах. Він підвищує життєздатність клітин, виводить шланги і токсини з організму, а також стимулює процес регенерації.
- Масло авокадо. Багате джерело незамінних жирних кислот у складі засобу Hemp Gel. Він блокує розвиток запалення, що допомагає вилікувати артрити, артрози, остеохондрози та інші суглобні хвороби.
- Ему масло, алое віра, екстракт кори верб, ефірна олія гвоздики, куркума.

Застосування

- Невелика кількість крему нанести масажними рухами на пошкоджену ділянку.
- Рекомендується застосовувати 2 рази на день.
- Курс - не менше 7 днів.

Характерики

Загальне
Країна виробниківАвстралія
Об'єм50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Органічна
Тип шкіри:
Жирна
Продавець
polovinka
ALLgoods
Супер-продавець
Дніпро
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?