Всі категорії
Додати товар

Фірмовий набір мерехтливе суфле для тіла та косметичка ted baker opulent petal shimmer...

550 грн
Опис

фірмовий набір мерехтливе суфле для тіла та косметичка Ted Baker Opulent Petal Shimmer Body Souffle

Зберігайте свою шкіру м’якою та сяючою за допомогою цього мерехтливого зволожуючого крему.

Об'єм 300 мл

Тед Бейкер повертається до гламуру та розкоші минулих років завдяки ультражіночній колекції для ванни та тіла Porcelain Rose.

Зберігайте свою шкіру м’якою та блискучою завдяки цьому мерехтливому розкішному суфле для тіла Petal. Він виблискує тонкою сумішшю жасмину, ванілі та мускусу.

Натхненна цікавою дрібничкою, знайденою на аукціоні в Нью-Йорку, колекція Porcelain Rose переосмислює один із фірмових квіткових принтів Теда як тріо чарівних ароматів: Blush Pink, Pretty Pearl і Opulent Petal. Колекція, що складається з романтичних букетів із соковитими фруктами, тонкими прянощами та дорогоцінними деревними породами, створює квіткову фантазію, яка така ж ніжна та чарівна, як і її тезка.

Цей вишуканий деревно-квітковий аромат відкривається яскравими цитрусовими та зеленими нотами яблука та листя фіалки. ноти серця: Арабський Жасмин, Апельсиновий Цвіт і Іланг; ноти бази: Ваніль, Пачулі, Чорний Перець і Гвоздика.

Ціна оригінального сайту космічна , а у нас же всього 550 грн за набір

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не не початі позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту , але не плутаємо грами та мілілітри

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл