Всі категорії
Додати товар

Крем spa salon для похудения и от растяжек

170 грн
Опис

Крем для схуднення проти розтяжок Salon SPA Collection 200 мл – має формулу з морськими мінералами, сілью та водоростями, прискорюють обмінні процеси, змушуючи при цьому клітини боротися з жировим накопиченнями, які потім м’яко виводять з організму. Крем пом’якшує шкіру, надає еластичності, попереджає появу стрий. Візуально зменшує вже існуючи стриї (розтяжки), робить їх світлішими й менш помітними.

– Pepha-Tight®: підтягує шкіру, попереджаючи її обвисання. Має здатність стягувати шкіру, підтягувати її та підвищувати її тонус.

– Avocadol®; регенерує та посилює клітинне дихання для тонізування шкіри.

– Мінерали Мертвого моря: це унікальна суміш мінералів та мікроелементів, які містяться в воді та глибинах Мертвого моря. Ці мінерали включають більш ніж 20 різних елементів, включаючи магній, кальцій, калій, натрій та інші. Вони здатні зволожувати, живити та заспокоювати шкіру, підвищувати її еластичність та тонус.

– Сіль мертвого моря: містить високу концентрацію мінералів, таких як магній, кальцій, калій, натрій та багато інших, які мають корисні властивості для шкіри. допомагає очистити та зволожити шкіру. Вона також має протизапальні та заспокійливі властивості.

– Морські водорості: містять велику кількість вітамінів, мінералів, амінокислот та інших поживних речовин, які мають багато корисних властивостей для шкіри. Допомагає зберегти вологу в шкірі, зменшити запалення та роздратування, покращити стан шкіри і надати їй свіжий вигляд. Також морські водорості містять антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від шкідливих впливів довкілля.

– Олія Камелії відновлює шкіру, містить в собі велику кількість антиоксидантів та вітаміну Е, які допомагають захистити шкіру від шкідливих впливів довкілля та підтримувати її здоровий вигляд. Крім того, вона містить насичені жирні кислоти, такі як олеїнова кислота, які допомагають зволожувати та живити шкіру.

– Зменшує вікові зміни, підвищує її еластичності та покращення загального стану шкіри.

– Рекомендуємо поєднувати нанесення крему з масажем, що краще запобігти розтяжок.

– Крем має легку текстуру, яка добре вбирається в шкіру та не залишає жирних слідів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
amforio
amforio
Бровари
24% виконаних замовлень
Була

Схожі товари